vrijdag, 30 september 2022

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

MOBY DICK is dé duikvereniging voor Sneek en wijde omgeving!!

 

Het Clubhuis

 

Shop gedeelte


Opgericht op 22 februari 1995 te Sneek en telt sinds haar oprichting ruim 200 enthousiaste leden. De doelstelling van onze vereniging is om met elkaar op een gezellige wijze gezamenlijk de duiksport te beoefenen.
Je kunt natuurlijk samen met een buddy gaan duiken zonder lid te zijn van een vereniging, maar een vereniging biedt nu eenmaal meer. Bij een vereniging ben je met meer mensen bij elkaar en wissel je sneller informatie en ervaringen uit. Daarbij komt ook nog eens dat je bij een vereniging een stukje gezelligheid vindt.

Natuurlijk kun je voor alle duikopleidingen ook terecht bij Moby Dick.
En ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn geen commerciele duikschool maar een vereniging. Daardoor kunnen we, met behoud van de kwaliteit van de opleiding, al een "Open Waterdiver" cursus aanbieden voor slechts € 375.-   Bovendien ben je dan ook nog een jaar gratis lid van de vereniging. Uiteraard worden alle vervolgopleidingen ook zeer voordelig aangeboden.

Door de clubleden worden regelmatig buitenduiken op diverse locaties in ons land gemaakt.
Ook worden er elk jaar duikreisjes naar o.a. Noordzee, Zeeland en Denemarken, Spanje en Egypte georganiseerd. Zo nu en dan organiseren we ook een barbecue, lezingen, workshops of een ander interessant evenement.

Dus duik in onze site om te zien of Moby Dick Sneek ook iets voor jou is!