woensdag, 10 augustus 2022

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

De contributie

€   95.00  per jaar
€   70.00  vanaf derde lid binnen gezin
€   70.00  jeugdlid 11 t/m 15 jaar
€   60.00  Sealteam jeugdlid 8 t/m 10 jaar
Geen inschrijfgeld ed.


Je kunt het gehele jaar gratis je eigen duikflessen laten vullen op donderdagavond (19.30 uur tot 24.00 uur) of zaterdag ochtend  (10.00 uur tot 13.00 uur) of zondagmiddag (15.00 uur tot 18.00 uur)
Wil je zelf onbeperkt en 7 dagen in de week kunnen vullen dan is er voor jou een vulpas beschikbaar. Hiervoor betaald je dan eenmalig € 15,00 borg
Bij inlevering van sleutel en vulpas krijg je dit bedrag dus terug.

Heb je elders het duikbrevet gehaald in het afgelopen halfjaar dan heb je recht op een introductiekorting van € 25 op de normale contributieprijs.
Start je een cursus PADI Open water Diver bij ons dan heb je recht op 1 jaar gratis lidmaatschap 

Welke vorm lidmaatschap je ook kiest je bent volledig lid, dus het gehele jaar toegang in het zwembad en deelname aan alle evenementen ed. 

De vereniging beschikt ook over enkele complete duikset die e.v.t. te huur zijn tegen een redelijke vergoeding.
Bij verenigingsactiviteiten worden geen huurprijzen berekend

Vaste Clubavond

Onze basis staat direct naast het zwembad. Hier kun je ons leslokaal, duikshop en ontmoetingsruimte vinden.  
Achter het clubhuis is ons vulstation waar je 24/7 zelf je duikflessen kunt vullen.

Openingstijden van het clubhuis
Donderdag  19.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag     09.30 uur tot 13.30 uur
Zondag       13.30 uur tot 19.00 uur

Duikvereniging Moby Dick is het gehele jaar door elke donderdagavond in het zwembad te vinden van 21.00 tot 22.30 uur en zondagmiddag van 14.30uur tot 16.00 uur.        Zwembad "it Rak",  Burg. De Hooppark 4 te Sneek.
In het zwembad kun je werken aan je conditie of je vaardigheden als duiker. Dit kan variëren van snorkel- en zwemtechnieken tot trim- en behendigheidstrainingen. Het zwembad beschikt ook over een speciaal voor ons gebouwde duikkuil

In de zomer zijn we ook vaak te vinden in de zandput "De Woudfennen" (deze ligt pal naast de Langweerder Wielen, voorbij sauna "De Woudfennen" te Joure). In deze put ligt op een diepte van 6 meter een platform waarop je oefeningen kunt doen of gewoon naar toe kunt duiken en vissen kunt bekijken. Er zit veel vis zoals baars, paling en snoek in de buurt van het platform.

Je hebt al een of meerdere brevetten?
Heb je al een brevet gehaald, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, ook dan kun je natuurlijk lid van onze vereniging worden. Voor nieuwe leden die kunnen aantonen dat ze recent hun brevet hebben gehaald (max. 6 maanden geleden) hebben we zelfs een speciaal intro- lidmaatschap. Je krijgt, het eerste jaar dat de lid bent, € 25,- korting op de contributie. Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor brevetten afgegeven door andere organisaties. Je bent dan een volwaardig lid. Je kan iedere donderdagavond en zondagmiddag in het zwembad komen duiken. Zo houdt ieder zijn/ haar vaardigheden op peil en geniet van de sfeer van het verenigingsleven. Verder mag je natuurlijk deelnemen aan alle activiteiten.

Leden van de vereniging hebben tot hun beschikking:

  • Een eigen clubhuis, waar niet alleen de cursussen worden gegeven.
  • Een bus, die mee gaat naar alle duikuitstapjes en evenementen.
  • Een eigen compressor, zodat elk lid kosteloos hun duikflessen kunnen vullen. 
  • Eigen clubartsen, voor je (buitenlandse) medische keuringen.
  • Eigen instructeurs, die ale cursussen en specialties kunnen en mogen verzorgen.
  • Eigen duikuitrustingen, die vooral door beginnende duikers kostenloos gebruikt  kunnen worden.  
KOM EENS VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN..
JE BENT VAN HARTE WELKOM !!
Is je interesse gewekt, of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, aarzel dan niet om ons te mailen. Of kom vrijblijvend kennismaken tijdens de clubavond op de donderdagavond of zondagmiddag.

In ons clubhuis bevindt zich ook een kleine shop. Naast dat je er de bekende clubartikelen kunt krijgen hebben we ook de meest gangbare duikspullen op voorraad

Wij bieden u de mogelijkheid de benodigde apparatuur, duikpakken etc. in de beste kwaliteit voor de duiksport aan te schaffen. Voor advies kunt u altijd in het clubhuis terecht op de normale openingstijden.

Voor de verkoop van duikmaterialen werken wij en duikcentrum Sub-Lub al ruim 15 jaar samen.
Op de webwinkel kunt u zich oriënteren en een keuze maken van ons ruime aanbod. 100% garantie en natuurlijk service op maat!!
Oriënteer je in de onderstaande E-shop maar bestel (voor de scherpste prijs) bij Johan in het clubhuis

Je kan nu ook op onze eigen webshop kijken (verderop in het menu)
Deze moet nog 'gevuld'  worden maar iedere week vind je meer artikelen

Klik op onderstaand logo om naar de E-shop te gaan.


  • Vulstation perslucht 200 & 300 bar
  • Keuren van flessen (ook visueel)
  • Repareren van alle duikpakken (droog en nat)
  • Onderhoud van alle merken ademautomaten

MOBY DICK is dé duikvereniging voor Sneek en wijde omgeving!!

 

Het Clubhuis

 

Shop gedeelte


Opgericht op 22 februari 1995 te Sneek en telt sinds haar oprichting ruim 200 enthousiaste leden. De doelstelling van onze vereniging is om met elkaar op een gezellige wijze gezamenlijk de duiksport te beoefenen.
Je kunt natuurlijk samen met een buddy gaan duiken zonder lid te zijn van een vereniging, maar een vereniging biedt nu eenmaal meer. Bij een vereniging ben je met meer mensen bij elkaar en wissel je sneller informatie en ervaringen uit. Daarbij komt ook nog eens dat je bij een vereniging een stukje gezelligheid vindt.

Natuurlijk kun je voor alle duikopleidingen ook terecht bij Moby Dick.
En ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn geen commerciele duikschool maar een vereniging. Daardoor kunnen we, met behoud van de kwaliteit van de opleiding, al een "Open Waterdiver" cursus aanbieden voor slechts € 375.-   Bovendien ben je dan ook nog een jaar gratis lid van de vereniging. Uiteraard worden alle vervolgopleidingen ook zeer voordelig aangeboden.

Door de clubleden worden regelmatig buitenduiken op diverse locaties in ons land gemaakt.
Ook worden er elk jaar duikreisjes naar o.a. Noordzee, Zeeland en Denemarken, Spanje en Egypte georganiseerd. Zo nu en dan organiseren we ook een barbecue, lezingen, workshops of een ander interessant evenement.

Dus duik in onze site om te zien of Moby Dick Sneek ook iets voor jou is!