dinsdag, 20 november 2018

Vaste Clubavond
Duikvereniging Moby Dick is het gehele jaar door elke donderdagavond in het zwembad te vinden van 21.00 tot 22.30 uur en zondagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur.        Zwembad "it Rak",  Burg. De Hooppark 4 te Sneek.
In het zwembad kun je werken aan je conditie of je vaardigheden als duiker. Dit kan variëren van snorkel- en zwemtechnieken tot trim- en behendigheidstrainingen. Het zwembad beschikt ook over een speciaal voor ons gebouwde duikkuil

Ons clubhuis staat direct naast het zwembad. Hier kun je ons leslokaal, duikshop en ontmoetingsruimte vinden.  Achter het clubhuis is ons vulstation waar je 24/7 zelf je duikflessen kunt vullen.
Openingstijden van het clubhuis
Donderdag  19.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag     09.30 uur tot 13.30 uur
Zondag       14.30 uur tot 19.00 uur

In de zomer zijn we ook vaak te vinden in de zandput "De Woudfennen" (deze ligt pal naast de Langweerder Wielen, voorbij sauna "De Woudfennen" te Joure). In deze put ligt op een diepte van 6 meter een platform waarop je oefeningen kunt doen of gewoon naar toe kunt duiken en vissen kunt bekijken. Er zit veel vis zoals baars, paling en snoek in de buurt van het platform.

Je hebt al een of meerdere brevetten?
Heb je al een brevet gehaald, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, ook dan kun je natuurlijk lid van onze vereniging worden. Voor nieuwe leden die kunnen aantonen dat ze recent hun brevet hebben gehaald (max. 6 maanden geleden) hebben we zelfs een speciaal intro- lidmaatschap. Je krijgt, het eerste jaar dat de lid bent, € 25,- korting op de contributie. Dit aanbod geldt natuurlijk ook voor brevetten afgegeven door andere organisaties. Je bent dan een volwaardig lid. Je kan iedere donderdagavond en zondagmiddag in het zwembad komen duiken. Zo houdt ieder zijn/ haar vaardigheden op peil en geniet van de sfeer van het verenigingsleven. Verder mag je natuurlijk deelnemen aan alle activiteiten.

Leden van de vereniging hebben tot hun beschikking:

• Een eigen clubhuis, waar niet alleen de cursussen worden gegeven.
  • Een bus, die mee gaat naar alle duikuitstapjes en evenementen.
  • Een eigen compressor, zodat elk lid kosteloos hun duikflessen kunnen vullen.
  • Eigen clubartsen, voor je (buitenlandse) medische keuringen.
  • Eigen instructeurs, die ale cursussen en specialties kunnen en mogen verzorgen.
  • Eigen duikuitrustingen, die vooral door beginnende duikers kostenloos gebruikt  kunnen worden.
KOM EENS VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN..
JE BENT VAN HARTE WELKOM !!
Is je interesse gewekt, of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, aarzel dan niet om ons te mailen. Of kom vrijblijvend kennismaken tijdens de clubavond op de donderdagavond of zondagmiddag.