dinsdag, 24 november 2020

Binnenkort

26 nov
Introduiken RSG
Datum 26 november 20:00
29 nov
Seals (4)
Datum 29 november 15:30
3 dec
Introduiken RSG (2)
Datum 03 december 20:00
21 jan
Introduiken RSG (3)
Datum 21 januari 20:00
4 feb
Introduiken RSG (4)
Datum 04 februari 20:00
11 feb
Introduiken RSG (5)
Datum 11 februari 20:00

PADI (Professional Association of Diving Instructors), is de toonaangevende opleidingsorganisatie op de wereld. PADI biedt een uitgebreid cursusprogramma aan. Van beginners tot aan professionals. Stap voor stap. Ook onze vereniging geeft cursussen volgens dit principe.

Onze vereniging heeft de beschikking over negen instructeurs met een aantal assistent instructeurs en divemasters die je met 100% slagingskans naar je eerste brevet loodsen.

Via onze vereniging kunnen we u opleidingen aanbieden tot en met instructeur. Links enkele reguliere cursussen die wij ieder seizoen geven. Via onze vereniging kunnen we u opleidingen aanbieden tot en met instructeur.

Iedereen vanaf 12 jaar en kan zwemmen is welkom.

Je hebt nog geen brevet?
Je kunt via onze vereniging in principe alle sport-duikopleidingen volgen van beginner tot gevorderde. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en door de vereniging geselecteerde instructeurs.

KOM EENS VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN...

JE BENT VAN HARTE WELKOM !!

Is je interesse gewekt of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, aarzel dan niet om ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Of kom vrijblijvend kennismaken tijdens de clubavond op de donderdag avond.

PADI Courses Flowchart