zaterdag, 21 september 2019

Binnenkort

20 sept
Weekend Hemmoor
Datum 20 september 15:00 - 22 september 18:00
22 sept
Fancy Fair IMPACT
Datum 22 september 10:00 - 16:00
12 okt
Skjin Wetter Harlingen
Datum 12 oktober 08:00 - 16:00
26 okt
Liveaboard Egypte
Datum 26 oktober 12:00 - 02 november 13:00

PADI (Professional Association of Diving Instructors), is de toonaangevende opleidingsorganisatie op de wereld. PADI biedt een uitgebreid cursusprogramma aan. Van beginners tot aan professionals. Stap voor stap. Ook onze vereniging geeft cursussen volgens dit principe.

Onze vereniging heeft de beschikking over negen instructeurs met een aantal assistent instructeurs en divemasters die je met 100% slagingskans naar je eerste brevet loodsen.

Via onze vereniging kunnen we u opleidingen aanbieden tot en met instructeur. Links enkele reguliere cursussen die wij ieder seizoen geven. Via onze vereniging kunnen we u opleidingen aanbieden tot en met instructeur.

Iedereen vanaf 12 jaar en kan zwemmen is welkom.

Je hebt nog geen brevet?
Je kunt via onze vereniging in principe alle sport-duikopleidingen volgen van beginner tot gevorderde. De opleidingen worden gegeven door zeer ervaren en door de vereniging geselecteerde instructeurs.

KOM EENS VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN...

JE BENT VAN HARTE WELKOM !!

Is je interesse gewekt of heb je na het lezen van bovenstaande nog vragen, aarzel dan niet om ons te Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Of kom vrijblijvend kennismaken tijdens de clubavond op de donderdag avond.

PADI Courses Flowchart