zaterdag, 24 juli 2021

Binnenkort

1 okt
Weekend Zeeland
Datum 01 oktober - 04 oktober
6 nov
Egypte 2021
Datum 06 november - 13 november

Na het afronden van je Advanced Open Water Diver cursus bestaat de mogelijkheid om je duikvaardigheden verder te ontwikkelen. Met het Advanced Open Water Diver brevet heb je al een behoorlijke ervaring op gedaan. Maar er is meer. Bij deze cursus ligt de nadruk op het reddend duiken.. De Rescue Diver cursus is er niet alleen op gericht om je duikvaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook hoe je andere duikers kunt helpen. Met deze cursus en weet hoe je er mee omgaat kun je anticiperen op e.v.t problemen en je zult merken dat je nog relaxer en met nog meer zelfvertrouwen gaat duiken.
Een bijzonder leuke cursus, op de praktijk gericht en een goede aansluiting op je PADI E.F.R. cursus.

Hoe ziet de cursus eruit?

  • De theorie bestaat uit zelfstudie, thuis lees je het boek en maak je de kennistoetsen.
  • 2 theorielessen met een theorie-examen
  • 4 buitenduiken waarin 12 verschillende vaardigheden en oefeningen worden geleerd en toegepast in een aantal scenario's

Wat is vereist?

  • Het PADI Advanced Open Water diver brevet of gelijkwaardig
  • Het PADI E.F.R. brevet. (Of een geldig reanimatie diploma)

Prijs van de cursus:

Voor leden € 190,-
Niet leden 250.-  Incl. een jaar gratis lidmaatschap
en dit is incl.:

  • P.A.D.I. Rescue Diver (video/dvd kit) manual (leerboek + werkkaart)
  • P.A.D.I. brevet (model creditcard)
  • Toegang tot de duiklocatie en e.v.t. toegang duiklokaties

Vraag eens naar de speciale tarieven voor privé les.
In de zomer kun je het Open Water Diver brevet halen bij Moby Dick in 1 tot 3 weken.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Leden kunnen zich hier hier opgeven voor deze opleiding !!
Niet leden kunnen een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van "Opgave/Meer informatie PRD"

In deze cursus leer je hoe je duikproblemen kan voorkomen of oplossen. Het is een nuttige, serieuze, maar ook grappige cursus, die je zelfvertrouwen onderwater zal vergroten. Het schema bestaat uit zwembadsessies en twee buitenwaterdagen. Je krijgt een boek en een DVD om je voor te bereiden.

Theorie

 We bespreken onderwerpen als zelfredding, stress, eerste hulp bij duikongevallen, organisatie bij een noodgeval en problemen met apparatuur.
Je kennis wordt getoetst met een examen.

Zwembad

 In het zwembad oefenen we diverse reddingstechnieken, zoals transporteren, benaderen van een duiker in problemen, kalmeren van een arelaxte duiker, omhoog halen van een bewusteloze duiker, uit het water slepen en beademen in het water.

Buitenwater

 Tijdens de twee buitenwaterdagen ga je de geleerde technieken toepassen in een echte duikomgeving en ga je figureren in allerlei ongevalsimulaties. Een goede test om te zien hoe je zal reageren in echte probleemsituaties!