donderdag, 16 juli 2020

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

PADI Open Water Diver vakantiecursus

PADI Open Water Diver vakantiecursus

Vakantie Cursus
Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Hollandse Wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de Vakantie Cursus kan je alvast starten bij ons met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een lokale PADI duikschool.
De voordelen zijn duidelijk: je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (een les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen.
Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

Hoe Werkt Het?
Na het volgen van de vijf Theorie- & Zwembadlessen krijg je van ons een certificaat mee dat door alle PADI duikscholen erkent wordt. Hierop staat wat je precies gedaan hebt en de instructeur aldaar gaat met je verder waar je gebleven bent. Tijdens de vier duiken op vakantie laat je zien dat je de vaardigheden die je bij ons in het zwembad geleerd hebt beheerst. De oefeningen zijn exact hetzelfde. Na afronding krijg je het PADI Open Water brevet en kan je de rest van je vakantie onderwater gaan als gebrevetteerd duiker!

evenement eigenschappen

Startdatum 13-08-2020 19:00
Ingeschreven 0
Nog beschikbaar 10
Prijs per persoon € 265.00
Locatie Clubhuis

Prijs per groep

Aantal deelnemers Prijs per persoon (€ )
4 249.00
6 239.00
10 229.00

Location Map